MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'ın yıldızına olay yorum: Gitse, 'şükür' derler!

Süper Lig'de oynanan Galatasaray - Hatayspor maçı 3-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle tamamlandı. Diagne, Hatayspor karşısında attığı zor ve şık golle takımını 1-0 öne geçirdi. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, maçın ardından Diagne ve Falcao ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Galatasaray - Hatayspor maçı 3-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle tamamlandı. NTV'de konuşan Rıdvan Dilmen, maçın ardından Diagne ve Falcao ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray - Hatayspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, "Falcao değerli bir oyuncu ama bugün gitmek istese oyuncu açısından değil, kulüp olarak 'iyi ki gitti' derler yani. Bunu açıkça konuşmak gerekir. Verime baktığımız zaman papatya afalı gibi; bir var bir yok." dedi.

Diagne gibi profilleri yönetmenin kolay olmadığını söyleyen Rıdvan Dilmen, "İsmi Falcao da olsa Diagne'yi oynatmazsa kesin problem olur. Kötü insan olduğu için söylemiyorum. Oyuncunun profili bu. İkisinin de bir özelliği var forvet arkası oynayacak hiç özellikleri yok, bunlar tipik golcü" dedi.

YORUM YAZ