MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray yorumu: Şampiyon olabilirler!

Fatih Terim Stadyumu'nda Medipol Başakşehir'e konuk olan Galatasaray, karşılaşmayı 2-0'lık skorla kazandı. NTV'de Misli.com'un sunduğı '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Medipol Başakşehir - Galatasaray karşılaşmasını yorumladı. Galatasaray'ın oyunundan övgüyle bahseden Rıdvan Dilmen, "Galatasaray potansiyeli yüksek takıma karşı iyi futbol oynadı. Onun için de çok değerli bir galibiyet elde etti. Galatasaray herhalde ligin yarısını kazanacaktır. Şampiyon da olabilir tabi, şampiyonluğa da oynayacaktır." dedi.

Galatasaray, ligin 2. haftasında Fatih Terim Stadyumu'nda Medipol Başakşehir'e konuk oldu. Sarı-kırmızılılar karşılaşmadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

NTV'de Misli.com'un sunduğı '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Medipol Başakşehir - Galatasaray karşılaşmasını yorumladı.

Galatasaray'ın çok iyi oyun oynadığını ifade eden Rıdvan Dilmen, "Çok iyi hazırlanmış, konsantrasyonu üst düzeyde. Oyuncular sanki Şampiyonlar Ligi kupası maçı oynarcasına mücadele ettiler. futboldan başka bir şey düşünmeyen ve sonuçta haklı bir galibiyet alan Galatasaray." yorumunu yaptı.

Galatasaray'ın geçen sezon ki ölü toprağını üstünden attığını ifade eden Rıdvan Dilmen, "Medipol Başakşehir tehlikeli bir takım. Galatasaraylı futbolcular yürekli bir şekilde oynamaya çalıştı. Bugün özel bir oyun oynadı. Galatasaray potansiyeli yüksek takıma karşı iyi futbol oynadı. Onun için de çok değerli bir galibiyet elde etti. Galatasaray herhalde ligin yarısını kazanacaktır. Şampiyon da olabilir tabi, şampiyonluğa da oynayacaktır." dedi.

YORUM YAZ