MENÜ

Rıdvan Dilmen'den flaş yorum: Penaltı ve kırmızı kart!

Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında Gaziantep FK deplasmanına konuk oldu. Sarı-kırmızılılar karşılaşmadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. NTV'de karşılaşmayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Gaziantep - Galatasaray maçında yaşanan kritik pozisyonları yorumladı.

Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, Gaziantep FK deplasmanına konuk oldu. Sarı-kırmızılılar karşılaşmadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

NTV'de karşılaşmayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Gaziantep - Galatasaray maçında yaşanan kritik pozisyonları yorumladı.

Büyük kulüplerin VAR sistemine karşı olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Eskiden büyükler lehine şakır şakır penaltıyı veriyordu hakemler. Bugün hariç. Bugün, iki tane VAR'ı hak eden pozisyon vardı" dedi ve pozisyonu canlandırdı.

Gaziantep forması giyen futbolcunun Galatasaraylı oyuncunun dizine kramponla çok sert bir müdahalede bulunduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Yardımcı hakem Volkan Bayarslan'ın 'Hocam burada yaralama var' demesi lazımdı ve Cüneyt Çakır'ın VAR'dan pozisyonu incelemesi ve kırmızı kartı göstermesi gerekirdi" dedi.

Maçta yaşanan bir başka pozisyonu değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Eğer Gaziantepli oyuncu Muslera'ya dokunmadıysa ki bana göre dokunmadı. Muslera'nın lehine verilen bir pozisyon var. Benim gördüğüm açıdan penaltı. Ama Antepli oyuncu değdiyse özür dilemesini de bilirim" dedi.

YORUM YAZ