MENÜ

Rıdvan Dilmen'den flaş yorum: Emre Belözoğlu'nun devam edeceğini düşünüyorum!

Türk futbolunun ve Fenerbahçe'nin gözde isimlerinden Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin Rizespor ile oynadığı karşılaşmanın 63. dakikasında oyundan çıkarak futbola veda etti.. Emre Belözoğlu'nu sahayı terk ederken sadece takım arkadaşları değil, Rizesporlu futbolcular tarafından da ayakta alkışlandı. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Emre Belözoğlu'nun aktif futbol hayatını noktalamasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Emre Belözoğlu, aktif futbol kariyerini noktaladı. Türk futbolunun ve Fenerbahçe'nin gözde isimlerinden Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin Rizespor ile oynadığı karşılaşmanın 63. dakikasında oyundan çıkarak futbola veda etti...

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu'nu sahayı terk ederken sadece takım arkadaşları değil, Rizesporlu futbolcular tarafından da ayakta alkışlandı.

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Emre Belözoğlu'nun aktif futbol hayatını noktalamasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Emre Belözoğlu'nun kendi neslinin çok önemli isimlerinden biri olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Son maçında penaltı yaptırdı, golü de attı, yeri öptü ve alkışlarla veda etti. Fakat ben Emre Belözoğlu'nun bu şartlar devam ederken önümüzdeki yıl da futbolcu olarak devam edeceğini düşünüyorum." dedi.

Emre Belözoğlu'na oynaması gerektiğini söylediğini ifade eden Dilmen, "Ekonomik olarak, saha içini toplamak adına Emre'ye ihtiyaç olabilir. Zaten şuan sportif direktör olarak Ali Koç ile çalışıyor. İkisinin bir arada yürümesi mümkün değil. Ama ben Emre Belözoğlu olsam bir sene daha oynardım." dedi.

YORUM YAZ