MENÜ

Rıdvan Dilmen'den flaş Fenerbahçe iddiası: Pereira ihaleyi Mesut Özil'e bırakmak istiyor!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. haftasında 2-0 geriye düştüğü Kayserispor maçından 2-2'lik skorla ayrıldı. TRT Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın oyuncu tercihlerini eleştirdi ve Mesut Özil'in yedek kalmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, 2-0 geriye düştüğü Kayserispor maçından 2-2'lik skorla ayrıldı.

Haberin Devamı

TRT Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın oyuncu tercihlerini eleştirdi ve Mesut Özil'in yedek kalmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sanat dünyasında assolistlerin en son sahneye çıkmasını örnek gösteren Rıdvan Dilmen, "Futbolda bu durum böyle değildir. Elindeki en büyük sanatçıyı maçın sonunda sokmaya çalışırsan en fazla skoru 2-2 yapar. Fenerbahçe'nin önemli oyuncuları da var ama kadro Mesut Özil'e göre kurulmalı." dedi.

Pereira'nın kadro tercihini eleştiren Rıdvan Dilmen, "İkinci hafta oynatmazsan, üçüncü hafta sonradan oyuna alıp 2-0 kazanıyorsan, sonra bir daha kesiyorsan, oynatmıyorsan oyuncuyla diyaloğun gider. Mesut önemli bir değerdir bugün de bir sanat yapmıştır. 90+5'te topu aldı 'Ben atacağım' dedi. Kaçırsa ihale Mesut Özil'e de kalabilir çünkü ihaleyi bırakmak isteyen bir teknik adam var" dedi.

YORUM YAZ