MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe yorumu: Skandal sonuç!

Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Fenerbahçe - Hatayspor maçında kazanan çıkmadı. Kadıköy'de oynanan karşılaşma golsüz beraberlikle tamamlandı. NTV'de Misli.com'un sunduğu %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen "Fenerbahçe'ye yakışmayacak şekilde çok tatsız tuzsuz bir maçtı. Bu şartlarda skandal bir sonuç." dedi.

Fenerbahçe - Hatayspor maçında kazanan çıkmadı. Kadıköy'de oynanan karşılaşma golsüz beraberlikle tamamlandı.

Haberin Devamı

NTV'de Misli.com'un sunduğu %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Hatayspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Hatayspor'un mücadelesini takdir eden Rıdvan Dilmen, "Son golü yeseler Hatayspor adına çok dramatik olurdu. Fenerbahçe'ye yakışmayacak şekilde çok tatsız tuzsuz bir maçtı. Bu şartlarda skandal bir sonuç." dedi.

Bu sezon 5 oyuncu değişikliğinin teknik direktörlerin sınavı olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Teknik Direktörleri eleştirmek kolay ama 11'e 10, 11'e 9 oynanan maçta Deniz'i mi alırsın, Frey'i mi alırsın? Valencia'ya da uzun süre dayanması şaşırtıcı. Fenerbahçe'nin maçı kazanmak isteyen iki oyuncusu vardı." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ