MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ilk yarı yorumu

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Galatasaray derbisinin ilk yarısını yorumladı... Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ilk yarısı golsüz beraberlikle tamamlandı. Kadıköy'de oynanan dev derbinin ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmadı. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Galatasaray derbisini yorumladı.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ilk yarısı golsüz beraberlikle tamamlandı. Kadıköy'de oynanan dev derbinin ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmadı. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ilk yarısını yorumladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe adına Sosa'yı ve Nazım Sangare'yi çok beğendiğini ifade eden Rıdvan Dilmen, "İlk 25 dakika Galatasaray daha iyi gibi göründü. Son pasları tamamlayamadı. 25'den sonra Galatasaray'ın o görüntüsü bir anda gitti." dedi.

Galatasaray'ın daha sakin daha organize olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe saman alevi gibi. Maçın en net pozisyonu Fenerbahçe'nin. Türkiye'nin en çok pas yapan takımı Galatasaray. Fenerbahçe pas takımı değil gol için zorluyor. Ayakta kalan kazanır." dedi.

YORUM YAZ