MENÜ

Fenerbahçe - Yeni Malatya yorumu... Erol Bulut'a sert sözler

Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçında Sarı-Lacivertli ekibin yaşadığı hezimete en büyük tepkilerden biri de Rıdvan Dilmen'den geldi. Yüzde 100 Futbol programında analizlerini aktaran Dilmen, Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'u hedef aldı. Dilmen, hafta içinde Erol Bulut'un sarfettiği, "Size 11 maçta 23 puan verseler kabul etmez miydiniz" sözleri de hatırlatarak, şu ifadeleri kullandı: "Ben kabul etmiyorum, sen et. Fenerbahçe Teknik Direktörü böyle olmaz."

Fenerbahçe, evinde oynadığı son üç maçı da kaybetti. Sarı-lacivertliler, liderlik yarışında mücadele ettiği takımlardan biri olan Galatasaray'ın bay geçtiği bu haftayı değerlendirmedi. Rakibi Yeni Malatyaspor'a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe 23 puanda kaldı.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'deki gidişatı yorumladı.

Sosa'nın oynadığı her kulüpte lider olduğunun altını çizen Rıdvan Dilmen, "Hoca Sosa'nın elinden liderliği aldı. Devrede oyuna giriyor ya maça mı giriyorsun yürüyüşe mi gidiyorsun? Novak'a bakıyorsun ısınırken etrafına bakarak gülüyor. Burası Fenerbahçe. Emre Belözoğlu ve Ali Koç bunu anlatamadıysa ilk suçlu onlar." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un 'Size 11 maçta 23 puan verseler kabul etmez miydiniz?' açıklaması üzerinden Erol Bulut'u hedef alan Rıdvan Dilmen, "Ben kabul etmiyorum, sen et. Fenerbahçe teknik direktörü böyle olmaz. 11 maçta 10 puan kaybetmişsin. Kazandığı maçları da iyi hatırlayalım. Zar zor son dakikalarda kazanılan maçlar" dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ