MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe - Başakşehir maçı yorumu: Delirdiler!

Süper Lig'de Fenerbahçe, 14. haftanın en kritik maçını Medipol Başakşehir ile oynadı. Sarı-lacivertliler mücadeleyi 4-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Fenerbahçe - Başakşehir maçının hakemi Bahattin Şimşek'in verdiği kararlar ve gösterdiği kartlar maçın en çok konuşulan olayları oldu. NTV'de konuşan Rıdvan Dilmen, hakem kararlarını yorumladı.

Fenerbahçe, 14. haftanın en kritik maçı Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında oynandı. Sarı-lacivertliler mücadeleyi 4-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Başakşehir maçının hakemi Bahattin Şimşek'in verdiği kararlar ve gösterdiği kartlar maçın en çok konuşulan olayları oldu. NTV'de konuşan Rıdvan Dilmen, hakem kararlarını yorumladı.

Rafael ve İrfan Can'ın gördüğü kırmızı kartlar üzerinden analiz yapan Rıdvan Dilmen, "Hakem Gustavo'nun kırmızı kartını vermedi, Fenerbahçe'nin ikinci golünde autu korner verdi, Skrtel faul yapmışken Rafael'e kart verdi ve kırmızı kartla attı. Skora etki eden 3 karar. İrfan Can'ın ilk sarı kartı doğruydu sonrasında gördüğü karttan sonra hakem el işareti yaptı büyük ihtimalle küfür vardı. Ama diyoruz ya; oyuncular da insan. Onlar da delirdiler artık. Ben hayatım boyunca kırmızı kart görmedim bugün belki ben de görürdüm" dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ