MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe açıklaması: 2-3 sene ligi forse edebilir!

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, sahasında Çaykur Rizespor'u 4-0'lık skorla mağlup etti. Fenerbahçe, hem sergilediği futbol hem de aldığı skorla yeniden çıkışa geçti. TRT Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin performansını değerlendirdi ve teknik direktör Pereira'nın oyuncu tercihlerini yorumladı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u 4-0'lık skorla mağlup etti. Fenerbahçe, hem sergilediği futbol hem de aldığı skorla yeniden çıkışa geçti.

Haberin Devamı

TRT Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin performansını değerlendirdi ve teknik direktör Pereira'nın oyuncu tercihlerini yorumladı.

Fenerbahçe'nin uzun vadede ligi 2-3 sene forse edebileceğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Ali Koç'un geldiğinden beri planlanan en iyi yapılanma olduğunu düşünüyorum. Teknik direktörün kötü performansına rağmen iyi bir kadrosu olduğunu düşünüyorum. Puanı kalitesinin altında." dedi.

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor karşısındaki oyun kalitesini beğendiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Pereira, Mesut Özil ile Ferdi'yi alkışlatmak için oyundan çıkardı. Doğru da yaptı. Mesut'u çıkarıp Arda'yı alması da bir jestti aslında. Ben ilk kez Mesut'la Pereira'nın maçı birlikte mutlu bitirdiklerini gördüm." dedi.

YORUM YAZ