MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Fatih Terim'e: En büyük hatasını yaptı!

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kayserispor'a 3-0 yenildi. Sarı-kırmızılılar geçtiğimiz hafta oynanan Alanyaspor maçından da 1-0'lık skorla mağlup ayrılmıştı. TRT Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın üst üste aldığı mağlubiyetleri değerlendirdi ve Fatih Terim'i eleştirdi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Kayserispor'a 3-0 yenildi. Sarı-kırmızılılar geçtiğimiz hafta oynanan Alanyaspor maçından da 1-0'lık skorla mağlup ayrılmıştı.

Haberin Devamı

TRT Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın üst üste aldığı mağlubiyetleri değerlendirdi ve Fatih Terim'i eleştirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in oyuncu tercihlerini yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Rotasyon kelimesini dünyada bizim kadar abartan yoktur. Teknik direktör, pratik zekası, gözlem ve bilimden faydalanarak oyuncunun yorgun olup olmadığını gözlemlemeli. Rotasyonla Feghouli'den Diagne'den faydalanamazsın. Halil rotasyona gitsin, 21 yaşında Galatasaray'a gelmiş daha ne istiyor? Fatih Terim gibi tecrübeli gibi bir teknik adamın rotasyon zamanlaması ve rotasyon rakiplerini öngörememesi en büyük hatasıdır." dedi.

YORUM YAZ