MENÜ

Rıdvan Dilmen'den düzen eleştirisi! "Para için..."

Süper Lig'de kalan 8 haftanın ne zaman ve nasıl oynanacağı merak konusu olurken Corona virüs yüzünden tüm dünyada duran futbolu, NTV'nin başarılı yorumcusu Rıdvan Dilmen değerlendirdi. Önemli açıklamalarda bulunan spor yorumcusu mevcut para düzenine eleştiride bulunurken, Bugünlerde olanın olmayana vereceği zamanda, benim kurumum bana para vermese haklıdır, isteğimde yoktur. Fakat kulüpler de tabii paraya ihtiyaç duyduğu için oynuyorlar. Bugün kulüplerin borçları kapansa, 'aman aman oynamayalım' diyecek hepsi." sözlerini kaydetti.

Rıdvan Dilmen, "Bugünlerde olanın olmayana vereceği zamanda, benim kurumum bana para vermese haklıdır, isteğimde yoktur. Fakat kulüpler de tabii paraya ihtiyaç duyduğu için oynuyorlar. Bugün kulüplerin borçları kapansa, 'aman aman oynamayalım' diyecek hepsi." yorumunda bulunurken durumun ekonomik boyutuna dikkat çekti.

Haberin Devamı

Açıklamalarında önemli konu başlıklarını dile getiren Dilmen, "İlk vaka çıkınca, 18 kulübün futbolcusu ağabey olarak gördükleri Emre Belözoğlu'nu aramışlar ve 'Ağabey, oynamayalım, bize öncülük edin' demişler. 1 tane vaka var iken bunu söyleyip 104 bin vaka varken oynamak istiyorlarsa, bunun tek nedeni paradır." yorumunda bulundu.

YORUM YAZ