MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Diagne yorumu: Falcao'ya mesaj verdi

Galatasaray, Süper Lig'in 11. hafta maçında evinde Hatayspor'u ağırladı. Sarı-kırmızılılar 3 puanı 3 golle aldı. Takımının ilk golünü atan Diagne, oldukça zor bir pozisyondan golü çıkarmayı başardı. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Diagne'nin attığı gol üzerinden performansını değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, takımın yıldız ismi Falcao ile Diagne arasında da kıyaslama yaptı.

Süper Lig'in 11. hafta maçında Galatasaray, evinde Hatayspor'u ağırladı. Sarı-kırmızılılar 3 puanı 3 golle aldı. Takımının ilk golünü atan Diagne, oldukça zor bir pozisyondan golü çıkarmayı başardı.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Diagne'nin attığı gol üzerinden performansını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen, takımın yıldız ismi Falcao ile Diagne arasında da kıyaslama yaptı.

Diagne'nin Falcao'ya mesaj verdiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Diagne, Falcao'ya 'Sen dünyanın en büyük santrforlarından biriydin. Galatasaray'a faydalı bir oyuncusun. Sen atarsın, ben atamaz mıyım?" dedi.

Diagne'nin birinci sınıf bir gol attığını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Hem ofsayta düşmüyorsun, çıkacaksın göğsünle alacaksın. 11 haftada 10 kez kadroya girmiş, 5 maç 11'de başlamış. Ligdeki beşinci golünü atmış en iyisi de bu golü görünüyor." dedi.

YORUM YAZ