MENÜ

Rıdvan Dilmen'den derbi tahmini! (Galatasaray - Fenerbahçe)

Fenerbahçe, Süper Lig'in 2. haftasında evinde Hatayspor'u ağırladı. Gelecek hafta Galatasaray ile derbi maçına çıkacak olan sarı-lacivertliler, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. NTV'de Misli.com'un sunduğu '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen Süper Lig'in 3. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe, yeni sezonda evindeki ilk maçını Hatayspor ile oynadı. Sarı-lacivertliler ikinci yarıda 9 kişi kalan rakibiyle golsüz berabere kaldı.

Haberin Devamı

NTV'de Misli.com'un sunduğu '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen Süper Lig'in 3. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'de kim olsa santrforda Frey'i oynatacağını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Teknik olarak da hatalıydı takımı da iyi görmedim. Bu transferlerle ilgili soru işareti doğdu kafamda. İnşallah yanılırım." dedi.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde çok farklı bir ortam olacağını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Ben seyircili olsa yüzde 60-70 Galatasaray derdim ama seyircisiz olduğu için ortada geçecektir. Bugünkü Fenerbahçe ölçü değil" dedi.

YORUM YAZ