MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Comolli yanıtı: Fenerbahçe'nin vay haline

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında merak edilen soruları yanıtladı. Semih Özsoy, Rıdvan Dilmen'in Comolli ile ilgili sorusunu yanıtladı ve Cocu'nun ayrılma sürecinde neler yaşandığını anlattı.

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programının konuğu Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy'du. Özsoy, Rıdvan Dilmen ve Murat Kosava'nın sorularını yanıtladı. Rıdvan Dilmen'in Comolli ile ilgili sorusunu yanıtlayan Özsoy, Cocu'nun Fenerbahçe'den ayrılma süreciyle ilgili konuştu.

Haberin Devamı

Ali Koç'un Comolli'ye laf söyletmediğini mutlaka kendi eleştirisini yaptığını ifade eden Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe yönetimini Türkiye Futbol Federasyonu'na benzetti.

Semih Özsoy, konuyla ilgili soruya, "İşler iyi gitmeyince suçlu çok olur. Aldığımız oyuncular o dönem umut vaat ediyordu. Comolli'ye gelince, cevap vermediği için suçlu gibi gözüküyor. Yaptığı iyi işler de var. Cocu'nun kontratında bizi yerden yere vurdular. Yok üç yıllık tazminat falan. Altı aylık ödeme yaptık. Bu bir başarıdır. Moses'ı Chelsea'den çıkartman kolay değildir." dedi.

Conun alınmasıyla ilgili bir derdi olmadığını Cocu'nun bir değer olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Comolli'yi Cocu giderken az para verdi diye başarılı sayıyorsak Fenerbahçe'nin vay haline" dedi.

Haberin Devamı

Semih Özsoy, Rıdvan Dilmen'in bu ifadeleri üzerine "Yanlış ifade ettim, ben kontratlar ve getirilme şartından bahsediyorum." dedi.

YORUM YAZ