MENÜ

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumu, "Ersun Yanal, Obradovic gibi çatlağı koydu."

Sahasında Beşiktaş'ı 3-1'lik skorla mağlup eden Fenerbahçe, lider DG Sivasspor'la olan puan farkını 6'ya indirmeyi başardı. 28 puanla maç fazlasıyla lige 3. sırada olan Fenerbahçe, derbiyi kazanmasıyla birlikte 2010'lu yılları da evinde derbi kaybetmeden kapatmayı başardı. Ntv'de yayınlanan 100% Futbol programında kouşan Rıdvan Dilmen Ersun Yanal hakkında yorumlarda bulundu.

Süper Lig'in 16. haftasında 2019 yılının son derbisinde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaşması, sarı lacivertilerin 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Maç sonrasında NTV'de açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, Ersun Yanal'ın yaptığı basın toplantısı hakkında açıklamalarda bulundu. Dilmen, "3 sene sonra belki de Ersun hoca keşke söylemeseydim diyebilir mi? Çünkü çatladı iş." yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Ersun Yanal krizinin, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı antrenörü Obradovic kriziyle benzerlik gösterdiğini belirten Dilmen, "Bir Obradovic krizi yaşandı kulüpte, taraftar ayağa kalktı. Ersun Yanal bu çatlağı Obradovic gibi koydu, hatta biraz daha sertini yaptı. İkisine de basın düğmeye, basın toplantılarının süresi aynı."

Rıdvan Dilmen, Ersun Yanal'ın derbiyi kaybetmesi halinde istifa etme ihtimali olduğunu dile getirirken; "Hoca bir yerlere mesaj vermek için yapıyorsa, ki bence böyle. Çünkü bir kılçık attı ortaya ve ben asla ve asla bırakmasını istemem. Ritmini bulmuş takım, tekrar bir teknik direktör macerasına girmeye asla gerek yoktur.

YORUM YAZ