MENÜ

Rıdvan Dilmen'den büyük övgü: Ozan Tufan inanılmaz!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 9. haftasında konuk ettiği Konyaspor'u 5-1 mağlup etti ve 17 puana ulaştı, 2. sıraya yerleşti. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, 90 dakikayı değerlendirdi. Fenerbahçe'nin 3. golünü atan Ozan Tufan'a övgüler yağdıran Dilmen, ''Harika oynuyor. Şu anda ceza sahasından diğer ceza sahasına oynayan ligin en iyi iki oyuncusundan biri bence." ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen'den büyük övgü: Ozan Tufan inanılmaz!

Süper Lig'in 9. haftasında Konyaspor'u Ülker Stadı'nda konuk eden Fenerbahçe, sahadan 5-1 galip ayrıldı. Zirve yolunda puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe, bu sonucun ardından 17 puanla 2. sıraya yerleşti. 90 dakikayı ünlü futbol adamı Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında yorumladı.

Haberin Devamı

Bu sezon puan barajının düşük olmasını beklediğini belirten Dilmen, ''Kontrollü bir maç izleyeceğimizi düşünüyorduk. Aykut Hoca, Galatasaray maçında iç sahada oynar gibi oynadı. Bugün ise önde baskı yaptılar, birkaç top da kaptılar. Böyle başlayacaklarını bilmediğimiz için Rodrigues'in de bu kadar etkili olacağını ön göremedik. Vedat Muriç birkaç tane kaçırdı. Kapasitesinin altında gol atıyor bu sezon. Fenerbahçe, Beşiktaş-Galatasaray derbisi ve Başakşehir-Trabzonspor maçını rahat izlemek istiyor. Bu sezon puan barajı düşük olacak'' diye konuştu.

'Ozan Tufan harika oynuyor'

Ozan Tufan'a övgüler yağdıran ünlü yorumcu, "Ozan Tufan harika oynuyor. Şu anda ceza sahasından diğer ceza sahasına oynayan ligin en iyi iki oyuncusundan biri bence." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'Boşuna büyük oyuncu olunmuyor'

Vedat Muriç ve Gustavo'nun perfomansını yorumlayan Dilmen, ''Bence 5 gol Vedat için az. Ancak hem kafa atabiliyor, hem şut çekebiliyor, hem de camia ile birlikte ilerleyişini sürdürüyor. Birkaç haftadır Gustavo ve diğerlerini izliyoruz. Gerçekten çok özverili şekilde katkı sağlıyor. Boşuna büyük oyuncu olunmuyor.'' dedi.

'Konyaspor'un penaltısı verilmedi'

Maç 2-1'ken Konyaspor'un penaltısı verilmediğini dile getiren ünlü futbol adamı, ''Maç 2-1 iken, Konyaspor hücumda, bana göre Gustavo penaltı yapıyor. Dönüyor ve maç 3-1 oluyor. Riva'daki Umut Meral arkadaşımızın, bir gel demesi lazımdı. VAR'ı görseydi, penaltıyı verirdi!'' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ