MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş'ın yıldızına: Mesut Özil'den ne farkı var?

Beşiktaş, Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ne konuk oldu. Siyah-beyazlılar karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı. TRT Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın yeni transferi Alex Teixeira'nın performansını yorumladı.

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş'ın yıldızına: Mesut Özil'den ne farkı var? Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ne konuk oldu. Siyah-beyazlılar karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

Haberin Devamı

TRT Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın yeni transferi Alex Teixeira'nın performansını yorumladı.

Alex Teixeira'nın 'Uzun zaman sonra Beşiktaş formasıyla sahalara dönmek benim için sevindiriciydi' açıklamasını yorumlayan Rıdvan Dilmen, yaklaşık bir sene sahalardan uzak kalan Teixeira ile ilgili "10 ay uzun bir süre... Mesut'tan ne farkı var? Mesut da 10 ay oynamamıştı geldiğinde. O zaman oynatmayacaksın. Sergen Yalçın'ın bir hatası daha; Alex Teixeira'yı 0-0 giden maçta oyuna almasıydı. Bugün kaybedebilirdi de... 10 ay oynamayan oyuncu Gaziantep deplasmanında 5 dakika dahi olsa oyuna girmez" dedi.

YORUM YAZ