MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş'ın yıldızına: Çok beğeniyorum!

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar evinde Sivasspor'u 3-0 yendi. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın genç yıldızı Rıdvan Yılmaz'dan övgüyle bahsetti.

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar evinde Sivasspor'u 3-0 yendi.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın genç yıldızı Rıdvan Yılmaz'dan övgüyle bahsetti.

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Rıdvan Yılmaz'dan övgüyle bahseden Rıdvan Dilmen, "Çabuk oyuncu, sürati iyi, sezgileri iyi, basit oynuyor. Tek dezavantajı ters gelen toplarda yüksek toplarda kısa kalabilir. O kadar artıları var ki bunu hocalar feda edebilirler." dedi.

Rıdvan Yılmaz'ın mevkisiyle çok uğraşmamak gerektiğini ifade eden Rıdvan Dilmen, "Mevkisiyle oynadığınız an Rıdvan Yılmaz'ı kaybedersiniz. Sergen Yalçın da doğru yapıyor. Birinci oyuncum sensin diyor. Ben de çok beğeniyorum." dedi.

YORUM YAZ