MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş yorumu: Her şeye rağmen...

Beşiktaş - Sivasspor maçını 3-0'lık skorla ev sahibi Beşiktaş kazandı. Beşiktaş aldığı bu sonuçla puanını 28'e yükseltti ve zirve yarışında iddiasını sürdürdü. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Sivasspor maçını yorumladı.

Beşiktaş - Sivasspor maçını 3-0'lık skorla ev sahibi Beşiktaş kazandı. Beşiktaş aldığı bu sonuçla puanını 28'e yükseltti ve zirve yarışında iddiasını sürdürdü.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Sivasspor maçını yorumladı.

Beşiktaş - Sivasspor maçının beklediğinden daha fazla ortada geçtiğini ifade eden Rıdvan Dilmen, "Ben Beşiktaş'ın maçı daha erken koparacağını düşünüyordum. Rıza Çalımbay'ın takımların keyif veriyor. Bu maçın yorumunu yapmak çok kolay değil. Çünkü 10 kişi kalmış bir takım ve soru işaretli bir gol... Maçın dönmesi ondan sonra kolay olmuyor." dedi.

Beşiktaş'ın Başakşehir maçıyla başlayan bir serüveninin olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Ya yukarıya çıkacaktı, ya da aşağıya inecekti. O yüzden Sergen Yalçın'ın teknik direktör performansının ve oyuncu ilişkilerinin iyi olduğunu görebiliyorum. Son iki maçtır Beşiktaş'ı hafif düşmüş gördüm. Ama her şeye rağmen ligin en çok gol olan takımı" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ