MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş - Rizespor maçı yorumu

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçı yorumladı. Dilmen, Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan'a övgü dolu sözler sarf etti.

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş - Rizespor maçı yorumu

Süper Lig'in 3'üncü haftasında Beşiktaş, sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Karşılaşma Oğulcan Çağlayan’ın 17’nci dakikada ve Vida’nın 53’üncü dakikada attığı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, 90 dakikayı NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın maça kötü başlamadığını ifade eden Dilmen, ''İzlemeyenler için şunu söyleyelim. Beşiktaş kötü başlamadı. Ligde en farklı karakter yapısıyla Abdullah Avcı'nın sistemi var. Buçuklu sistem. Caner, Gökhan orta saha gibi. Arkada ikili, üçlü kalıyorlar. Bu da zaman isteyen bir sistem.'' diye konuştu.

Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan'ı öven ünlü futbol adamı, ''Gökhan Akkan iyi bir kaleci ve çok beğendim." dedi.

Dilmen'in maç sonu yorumları ise şu şekildeydi:

"Maçın manşeti bol hareket, yok bereket! Beşiktaş maçı 2-1 kaybedebilirdi. Son dakikalarda boş kaleye vurdu, top direkten döndü. Önce savunma sonra hücumu düşünen bir takım görüntüsü verdi."

"Nkoudou'nun oyundan atılmaması için soyadı Uğurlu olması lazım. Geçen hafta Seri'nin yaptığı hareketten ne farkı var! Seri'yi attıran VAR'daki hakem ile bugünkü VAR hakemi farklı eğitimler mi aldı! Seri'yi atan hakemler, bir hafta sonra aynı harekette oyuncuyu atamıyor. Sonuçta hakem algısıyla sadece bir kulübün üzerine gitmek doğru değil. Bu iş böyle yürümez."

YORUM YAZ