MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş açıklaması!

Beşiktaş, Süper Lig'de evinde konuk ettiği Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu. Şampiyonluk yarışında yara alan Siyah-beyazlılar, liderliği de Fenerbahçe'ye kaptırdı. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Trabzonspor karşısındaki performansını yorumladı.

Beşiktaş haberi... Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, evinde konuk ettiği Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu. Şampiyonluk yarışında yara alan Siyah-beyazlılar, liderliği de Fenerbahçe'ye kaptırdı.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Trabzonspor karşısındaki performansını yorumladı.

Sergen Yalçın'ın strateji hatası yaptığını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Trabzonspor maçı kazanmaya gelmiş. Sergen Yalçın, sürpriz yap Trabzonspor'a oyuncu değil oyun sürprizi yap. Ne olursa olsun Montero Beşiktaş için yeterli bir oyuncu değil." ifadeleriyle Beşiktaş'ın kadro dizilişini analiz etti ve Sergen Yalçın'ı eleştirdi.

Beşiktaş - Trabzonspor maçında verilen 5 dakika uzatmayı az bulduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Kaybeden de kazandı, kazanan da kaybetti. İki takım da oyun olarak bize keyif verdi. Beşiktaş bugün 0-0 cepte diye oynasaydı liderliğini devam ettirirdi diye düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ