MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Batshuayi açıklaması: Bir yerde patlayacaktı! Hatayspor - Beşiktaş

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Hatayspor'a 1-0'lık skorla mağlup oldu. Siyah-beyazlı takımın yıldız isimlerinden Batshuayi, karşılaşmanın ilk yarısında sakatlandı ve oyuna devam edemedi. TRT Spor'da karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, Batshuayi'nin sakatlanmasıyla ilgili konuştu.

Rıdvan Dilmen'den flaş Batshuayi açıklaması... Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Hatayspor'a 1-0'lık skorla mağlup oldu. Siyah-beyazlı takımın yıldız isimlerinden Batshuayi, karşılaşmanın ilk yarısında sakatlandı ve oyuna devam edemedi.

Haberin Devamı

TRT Spor'da karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, Batshuayi'nin sakatlanmasıyla ilgili konuştu.

Hatayspor maçında sakatlanarak oyun dışında kalan Batshuayi'nin fizik olarak her geçen gün geriye gittiğini ifade eden Rıdvan Dilmen, "Şuradan anlarsınız, altı kere ofsayta düşen Batshuayi'den hiç ofsayta düşmeyen Batshuayi haline geldi. Geçen hafta beğendiğimiz Beşiktaş'ın en yorgun oyuncusuydu ve o yorgunluk bir yerde patlayacaktı." dedi.

YORUM YAZ