MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Antalyaspor - Galatasaray maçı sonrası flaş yorum: Balık baştan kokar!

Galatasaray, Süper Lig'de sezonun son maçını Antalyaspor ile oynadı. Sarı-kırmızılılar deplasmandan 2-2'lik skorla ayrıldı ve 56 puanla ligi tamamladı. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Türkiye Futbol Federasyonu'nu eleştirdi.

Süper Lig'de 2019-2020 Cemil Usta Sezonu'nu Galatasaray, 56 puanla tamamladı. Sarı-kırmızılılar, sezonun son maçında Antalyaspor deplasmanından 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, fikstür nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'nu eleştirdi.

Galatasaray'ın Antalyaspor maçına çıkarken 5. sırda, Alanyaspor'un ise 6. sırada yer aldığını hatırlatan Rıdvan Dilmen, "TFF, Antalyaspor - Galatasaray maçını yarın oynatmalıydı. Alanyaspor hiç iddiası olmayan Konyaspor ile oynayacak. Galatasaray'ın bugün kazandı diyelim. Alanyaspor, 4 puanı kapatamayacağı için büyük bir rotasyon yapacaktı kupa maçı için. Alanyaspor yarın kazanırsa 5. Galatasaray 6. olacak." dedi.

Fikstür meselesinin küçücük bir konu gibi göründüğünü ancak büyük bir mesele olduğunu söyleyen Dilmen, "Balık baştan kokar. Galatasaray kazanmış olsa bu sıcakta, kupa maçı öncesi rotasyonla çıkacaktı Alanyaspor" dedi.

YORUM YAZ