MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Ali Koç'a: Kredisi sonsuz değil!

Süper Lig'de Fenerbahçe, Gaziantep FK ile deplasmanda oynadığı maçı 3-1 kaybetti. Sarı-lacivertli takımda teknik direktör Erol Bulut'a taraftarlardan 'istifa' çağrısı yapılırken Ali Koç yönetimi de zaman zaman eleştirileri oklarının hedefi oldu. Yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç yönetimini ve Sarı-lacivertli takımdaki kötü gidişatı NTV'de yorumladı.

Fenerbahçe, Gaziantep FK ile deplasmanda oynadığı maçı 3-1 kaybetti. Sarı-lacivertli takımda teknik direktör Erol Bulut'a taraftarlardan 'istifa' çağrısı yapılırken Ali Koç yönetimi de zaman zaman eleştirileri oklarının hedefi oldu.

Haberin Devamı

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç yönetimini ve Sarı-lacivertli takımdaki kötü gidişatı NTV'de yorumladı.

Fenerbahçe'de son yapılan seçimde Aziz Yıldırım'ın hak etmediği bir farkla kaybettiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Aziz Yıldırım adına en çok üzüldüm bu durumdu. Ali Koç'un Fenerbahçe başkanı olması değerlidir, ama Ali Koç'un da sonsuz bir kredisi yoktur" dedi.

Ali Koç yerinde başka biri olsaydı Fenerbahçe'de 3 sene kalmasının mümkün olmayacağını ifade eden Rıdvan Dilmen, "Doğru teknik adama doğru giderse yeni başlangıç zamanıdır. Aziz Yıldırım da fazla şampiyonluk yaşamamıştır belki ama hep potanın içerisindedir. Ali Koç'un üzülmesini istemem. Gidişat pek iyi değil, bunu çevirmek de kendi elinde" dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ