MENÜ

Rıdvan Dilmen: Yüzde 99 şampiyon olur!

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda İstikbal Mobilya Kayserispor'a konuk oldu. Liderlik maçına çıkan Sarı-lacivertliler mücadeleden 1-0 mağlup ayrılarak fırsat tepti. Ligde 4 puanla son sırada yer alan Kayserispor ise ilk galibiyetini aldı. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, 10. hafta sonunda ligdeki son durumu değerlendirdi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor'a konuk oldu. Liderlik maçına çıkan Sarı-lacivertliler mücadeleden 1-0 mağlup ayrılarak fırsat tepti. Ligde 4 puanla son sırada yer alan Kayserispor ise ilk galibiyetini aldı.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, 10. hafta sonunda ligdeki son durumu değerlendirdi.

Süper Lig'de şampiyon olan takımların bu sezon Avrupa'da ve ligde iyi gitmediğini ifade eden Rıdvan Dilmen, "Takımlar istikrarsız ve deplasman sıkıntısı yaşıyor." dedi.

Rıdvan Dilmen: Yüzde 99 şampiyon olur

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında olacağını ifade eden Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe Süper Lig'de ikinci yarı 10. hafta Kayserispor maçına şu puan tablosuyla çıksın yüzde 99 şampiyon olur. Ama şuandaki gibi Alanyaspor'un 1 ya da 3 puan da gerisinden gelse..." dedi ve Fenerbahçe'nin fikstürünü değerlendirdi.

YORUM YAZ