MENÜ

Rıdvan Dilmen: Vitor Pereira gönderilmeli

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu. TRT Spor'da %100 Futbol programında Rıdvan Dilmen, ilk yarıyı ve maç sonunu değerlendirdi. Dilmen, " Vitor Pereira gönderilmeli' dedi.

Rıdvan Dilmen: Vitor Pereira gönderilmeli

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile karşılaşıyor. TRT Spor'da %100 Futbol programında Rıdvan Dilmen, ilk yarıyı değerlendirdi.

Haberin Devamı

Dilmen'in ilk yarı değerlendirmesi şöyle;

Futbol öyle bir oyun ki, ne kadar taktiğinizi maç öncesi oyuncularınıza söyleseniz bile öyle bir gol olur ki, sonsuza vurdu Soner. Öyle bir yere gitti ki top. Kalecinin yapacağı hiçbir şey yok. İkinci golde Altay'ın hatası olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe oyunun son bölümünde rakibin üstüne gelmeye çalıştı. 2-0 hiç sevmediğim skordur. 3'üncüyü yerseniz fena olursunuz. Fenerbahçe'nin maça ortak olabileceğini düşünüyorum. 65-70'e kadar gol bulursa Konya'yı arkaya iter. 3 tane 1 kişiyi tutan oyuncu var Fenerbahçe'de. O 1 oyuncu, 3 stoperin arasında iki kez pozisyona girdi. Hepsi birbirine bırakıyor. Fenerbahçe formatı bugün de değiştirmezse bir daha değiştirmez.

Haberin Devamı

İyi futbol, iyi futbolcuyla, doğru düzende oynanır. Fenerbahçe'de iyi futbolcular, doğru düzen dışarıda. Yanlış düzen saha içinde. Serdar Dursun, Fenerbahçe'nin santrforu değil.

Rıdvan Dilmen maç sonunu ise şöyle yorumladı;

benim için sürpriz olmayan bir 11 hafta geride kaldı

Benim için şaşırtıcı olmayan bir 11 hafta oldu. Ligin daha 11. haftası, maçların yarısını kazanamamışsınız. Geçtiğimiz yıla göre daha güçlendirilmiş bir kadroyla ama yanlış teknik direktörle benim için sürpriz olmayan bir 11 hafta geride kaldı.

Nerede çokluk, orada çokluk

Ben basit konuşurum. Nerede çokluk, orada çokluk. Koskoca Fenerbahçe takımı 5 kişiyle savunma yapıyor. Gustavo'yu da sayarsak 6. Zaman zaman stoper. Kaleciyi saymadım daha. O da dahil 7. Buna rağmen yenilen goller. İttifak Holding Konyaspor, bugün kazanmayı hak eden takımdı. Birbirlerine alışık oyunculardan kurulu bir takımı korudular.

Vedat Muriç Lazio'da kalacak

Fenerbahçe'nin bu lig için güçlü bir kadrosu var. Fenerbahçe'nin liderden 8 puan geriye düşecek bir kadrosu yok. Vedat'a (Muriç) kalsa dünden gelir ama imkansız. Daha bu sabah konuştum. Lazio'da kalacak. Fenerbahçe'ye transferi söz konusu değil. Geçen gün görüştüm, dün görüştüm böyle bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum. Tedavideydi. Fakat Mesut Özil bu sistemde olmaz.

Emre Belözoğlu devam etseydi, şu andan daha iyi olurdu

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin esas sıkıntısı Vitor Pereira, kadrosu değil. Geçen sezondan daha iyi kadro ama sıkıntı hoca! 4'lü oynayan kim gelse, takım daha iyi olur. Emre Belözoğlu devam etseydi, şu andan daha iyi olurdu. Bunu Emre olduğu için söylemiyorum.

Pereira gönderilmeli

Fenerbahçe'nin başkanı uçakta hocaya sormalı 'Böyle, bu sistemle devam mı?' diye, eğer 'Evet' derse 'Gel kardeşim' deyip gönderilmeli. Geçen hafta da söylemiştim bak bir hafta daha gitti. Ali Koç, değiştirmeli hocayı. Kolay karar değildir ama bu yapılmalı.

YORUM YAZ