MENÜ

Rıdvan Dilmen Süper Lig'de sezonun en iyi 11'ini açıkladı!

Süper Lig'de 2019-2020 sezonunda şampiyon olan ve küme düşen takımların belirlenmesinin ardından resmen sona erdi. Başakşehir'in şampiyon olarak tamamladığı 2019-2020 sezonunun en iyi ilk 11'ini ise usta yorumcu Rıdvan Dilmen seçti. Süper Lig'de bu sezona damgasını vuran en iyi 11 oyuncudan kadro kuran Rıdvan Dilmen, derlediği kadronun büyük bir çoğunluğunu ise şampiyon Başakşehir'in oyuncularından seçti. İşte Rıdvan Dilmen tarafından hazırlanan Süper Lig'de sezonun en iyi ilk 11'i...

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Rıdvan Dilmen sezonun en iyi 11'ini belirledi. Ligde son haftanında oynanmasıyla beraber kendi düşüncesi doğrultusunda en iyi 11'i belirleyen Dilmen, kadro dizilişi olarak 4-2-3-1 sistemini uygun gördü.

Haberin Devamı

En iyi 11'in kalesine şampiyon Başakşehir'in file bekçisi Mert Günok'u yerleştiren Dilmen, savunma dörtlüsünüyse şu şekilde kurdu: Başakşehir'in iki beki Caiçara ve Clichy, Sivasspor'un stoperi Appindangoye ve Beşiktaş'tan Vida. Orta sahada savunmanın önüne Trabzonsporlu Sosa ile Beşiktaşlı Atiba’yı koyan Rıdvan Dilmen hücum pozisyonlarına ise Trabzonsporlu Nwakaeme, Başakşehirli İrfan Can Kahveci, Edin Visca ile forvet mevkiisine ise Alantasporlu Papiss Cisse’yi yerleştirdi.

YORUM YAZ