MENÜ

Rıdvan Dilmen: "Son görüntüye göre pozisyon penaltı!'"

Zirve yarışında, Ankaragücü'ne karşı alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından büyük bir yara alan Fenerbahçe haftayı 38 puanla kapatarak galibiyet özlemini 3 maça çıkarttı. En son 19. Haftada Başakşehir'i 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, 3 haftada yalnızca 1 puan toplayabildi. NTV'de %100 Futbol programında açıklamalarda bulunan yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin bir pozisyonda penaltısının verilmediğini iddia etti.

Deplasmanda Ankaragücü'ne 2-1 mağlup olan Fenerbahçe zirve yarışında işini zora soktu. Ankara'da hem 3 puan bırakan Fenerbahçe hem de takımın kilit oyuncusu Luiz Gustavo'yu kaybetti. Gustavo, sarı kart görerek cezalı duruma düşmesi sonucunda Galatasaray derbisinde sahada yer alamayacak. Süper Lig'de galibiyet hasretini 3 maça çıkartan sarı-lacivertli ekip 38 puanda kalarak 22. haftayı ağır yaralı kapattı. Maçtan sonra NTV'de konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen ise Fenerbahçe'nin penaltısının verilmediğini iddia etti. Rıdvan Dilmen, "Bir düdük duydum ve spiker dedi ki oyun başladı. Oyun başladıktan sonra başka bir görüntü geldi ve pozisyon penaltı. Ama oyun başlamıştı. Bir 3 saniye daha beklese çok büyük ihtimalle VAR'a çağıracaktı. Ama bunun altına sığınamaz Fenerbahçe. Hak ettiği bir mağlubiyet elde etti." yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin dış etkenlere kafasını kapatması gerektiğini vurgulayan Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe'nin sadece fikstürüne güveniyorum. Rakipleri sürekli iyiye giderken, Fenerbahçe'nin gidişatı önemli değil. Galatasaray maçını kazansa bile avantajını kaybetti Fenerbahçe." sözlerini aktardı.

YORUM YAZ