MENÜ

Rıdvan Dilmen: Şenol Güneş ayrılırsa yönetim mutlu olacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in uzun zamandır takımdan ayrılacağı iddia ediliyor. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in takımdan ayrılacağı iddia ediliyor. Şenol Güneş iddiaları Bursaspor maçının ardından değerlendirdi. Şenol Güneş yaptığı açıklamada "Şu an bana yansıyan bir şey yok. Sosyal medyaya baktım iş bitmiş. Beşiktaş beni kovmadı. Ben de buradan ayrılmak istemiyorum. Sezon sonu da buradayım. 3-5 ay sonra ne olur bilemiyorum. Mukavelem varken milli takımı istemem ama bitince isterim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Şenol Güneş'in geçmişte yaptığı açıklamalara değinen Rıdvan Dilmen, "Alan memnun, satan memnun. Şenol Güneş ayrılırsa yönetim mutlu olacak. Şenol hoca zaten mutlu. Taraftarı bilmem." dedi.

YORUM YAZ