MENÜ

Rıdvan Dilmen PSG - Başakşehir maçında yaşanan ırkçılık skandalını yorumladı!

Temsilcimiz Başakşehir'in Paris Saint Germain ile Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçta skandal bir olay yaşandı. Maçın dördüncü hakemi Medipol Başakşehir teknik ekibindeki Webo'ya ırkçı söylemde bulundu. Hakeme tepki gösteren temsilcimiz Başakşehir, futbolcularını sahadan çekti. NTV'de konuşan Rıdvan Dilmen, PSG - Başakşehir maçındaki skandal olayın detaylarını paylaştı ve konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz, Medipol Başakşehir, Paris Saint Germain ile oynadığı maçta skandal bir olay yaşandı.

Haberin Devamı

Maçın dördüncü hakemi Medipol Başakşehir teknik ekibindeki Webo'ya ırkçı söylemde bulundu. Hakeme tepki gösteren temsilcimiz Başakşehir, futbolcularını sahadan çekti.

NTV'de konuşan Rıdvan Dilmen, PSG - Başakşehir maçındaki skandal olayın detaylarını paylaştı ve konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Hakemin Webo'ya "Negro" (Zenci) diyerek ırkçı söylemde bulunduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Hakemin ifadesini Neymar ve Demba Ba duyuyorlar ve 'Biz bu maçı oynamak istemiyoruz' diyorlar. Soyunma odasına gidiyorlar. Burada PSG oyuncularının bir problemi yok. PSG kulüp başkanı oyuncularına 'Siz de sahadan çıkın' diyor." diyerek yaşanan olayların detaylarını anlattı.

Avrupa'da ırkçılık skandallarının tavan yaptığını söyleyen Rıdvan Dilmen, "İki takım futbolcuları da böylesi müsabakada birlik olarak soyunma odasına gidiyorlar ve dünyaya insanlık dersi veriyorlar." dedi.

YORUM YAZ