MENÜ

Rıdvan Dilmen o isimleri işaret etti! "Üç silahşorlar"

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV kanalında gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Rıdvan Dilmen, Türkiye'de futbolun başlama tarihi hakkında açıklama yapan TFF başkanı Nihat Özdemir hakkında değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz Vural, Rıza Çalımbay ve Hikmet Karaman'ı üç silahşorlar olarak nitelendiren Rıdvan Dilmen, "Bu isimler ne söylemek istiyorsa çekinmeden söylüyor" dedi.

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan "%100 futbol" programında gündemi değerlendirdi. Sadece oynamak isteyenler konuşmasının altını çizen Rıdvan Dilmen: Ligimizde Rıza Çalımbay ve Hikmet Karaman harici kimse konuşmuyor. Kimse onlar kadar yürekli değil. 2 hocamız bugünlerde konuşmak isteyip, konuşamayanların sesi oluyorlar. Burada Rıza Çalımbay'ın durumu daha başka. Çünkü takımı şampiyonluk yolunda. Hatta öyle bir fikstür avantajları var ki, diğer rakiplere göre avantajlı durumdalar. Buna rağmen başlamak için zamanın doğru olmasını bekliyor."

Haberin Devamı

"Bu adamlar üç silahşor gibi"

Salgın sürecinde tecrübeli isimlerden yararlanılması gerekildiğini söyleyen Dilmen: "5 değişikliğin olabileceği bir sistem geliyor. Zaten maçlar başladığında göreceksiniz koşu mesafelerinde düşüş yaşanacak. Bundesliga yakın bir tarihte başlayacak. Dortmund-Schalke maçı bence kıran kırana oynayacak. Sadece maç seyircisiz oynanacağı için biraz etkilenebilir. Süper Lig ve 1. Lig üzerinden formatlar belirlenmeli. 2. Lig için ise avantajlar, puan farkına göre tablolar düzenlenebilir. Türk hocalar arasında yalnız Hikmet hoca, Yılmaz hoca ve Rıza hoca açık açık ne istediklerini söylüyorlar. Bu adamlar şu an üç silahşor gibi. Konuşmak isteyenlerin, konuşamadığı bir ortamda bence bu tür tecrübelerden yararlanmalı. Ekipler arasında abilik misyonu yüklenmeli. Futbol şubesine bakan kişiler tecrübeli isimlerle istişare etmeli diye düşünüyorum."

YORUM YAZ