MENÜ

Rıdvan Dilmen: Neden sabır diyoruz?

Dün akşam Vodofone Park'ta ev sahibi Beşiktaş, Kayserispor'u 4-1'lik bir skorla mağlup etti. Maçın ardından NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın uyum sürecini değerlendirdi.

Süper Lig'de 13. hafta kapanış maçında Beşiktaş, Vodofone Park'ta Kayserispor'u ağırladı ve 4-1'lik bir skorla galip ayrıldı. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Kayserispor'un kalecisine de dikkat çekti.

Haberin Devamı

Sahanın en iyi oyuncusu olarak Kayserispor'un kalecisi S.Lung'u gösteren Rıdvan Dilmen, ''İzleyemeyenler için söyleyeyim. Sahanın en iyi oyuncusu kaleci dedim. Dalga mı geçiyorsun derler 3-0 maç. 10 tane pozisyon kurtardı yani kaleci. '' dedi

Beşiktaş'ın Abdullah Avcı ile başlayan uyum sürecini de yorumlayan usta yorumcu Rıdvan Dilmen, ''Beşiktaş'ın uyum sürecinde zikzaklar çizerken sabrı neden dedim? Çünkü Beşiktaş bir şekilde toparlayacak. Burada Fikret Orman başkana da, Ahmet Nur Çebi'ye de, Serdar Bey' ede, futbol şubesi sorumlularına da. Ahmet Nur Çebi'nin şu demeci yanlış anlaşıldı içinden cımbızla çekildi, hedefi ocak ayı göstermişti. Hedefi ocak ayı gösterirken aslında şunu söylemek istemişti hatırladığım kadarıyla: Ocağa kadar puanları alırsak transfer dönemi demek istemişti. Ama tabi onun altında haklı olarak insanlarda şöyle bir algı oluştu: Hocanın son maçları algısı. Çünkü 3 Ekim 2019 Beşiktaş - Wolverhampton maçı. 0-1. Camia sıkıntıda. Buna rağmen antrenörüne güvenmek çok önemli.'' dedi.

YORUM YAZ