MENÜ

Rıdvan Dilmen: "Muhtemelen Ersun Hoca sarı kartı gör demiştir!"

Süper Lig’de ikinci yarıya Fenerbahçe 3 puanla başladı 18. Haftada deplasmanda Gaziatep FK’ya konuk olan Fenerbahçe sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılarak haftayı 3 puanla kapadı. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında yorumcu Rıdvan Dilmen ise Vedat Muriç'in gördüğü ikinci sarı kart hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Deplasmanda Gaziantep FK’yı 2-0’lık sonuçla mağlup eden Fenerbahçe 34 puana ulaşarak Süper Lig’in ikinci yarısına galibiyetle başladı. Ceza sınırında bulunan Vedat Muriqi maçın 80. Dakikasında gördüğü sarı kart ile haftaya oynanacak Başakşehir karşılaşmasında cezalı duruma düşmüştü. Ardından 90+5’te ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla cezalandırılan Muriç, bu cezasını hafta içi Türkiye Kupası’nda oynanacak Kayserispor karşılaşmasında çekecek.

Haberin Devamı

"MUHTEMELEN ERSUN HOCA SARI KART GÖR DEMİŞTİR"

NTV’de %100 Futbol programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen ise bu konuyla ilgili çarpıcı yorumlara yer verdi. Dilmen, “Çok kolay. Cezayı kupadayken, kupada çeker. Ligde, ligdeyi çeker. Vedat Muriç de 90+4’te iken fair bir oyuncu bu topu öyle atmaz. Tartışılacaktır fair dışıdır, fairdir diye. 1-0 olsa Vedat o topu dürtmez oyun devam ederken. Attığı ikinci golden sonra muhtemelen Ersun Hoca aman gör sarı kartı, aman bitirme maçı demiştir. O da onu yapmıştır.” açıklamasında bulundu.

YORUM YAZ