MENÜ

Rıdvan Dilmen: Magazinsel bir maç

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 14. haftasında Kasımpaşa'nın sahasında Beşiktaş'ı ağırladığı mücadeleyi yorumladı.

Rıdvan Dilmen: Magazinsel bir maç

Süper Lig’in 14. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşı karşıya geldiği Kasımpaşa’yı 90+5. dakikada Umut Nayir’in attığı golle 3-2 mağlup etti. Rakibini deplasmanda, 4 sezon sonra ilk kez geçen Beşiktaş, ligdeki galibiyet serisini de 6 maça çıkardı.

Haberin Devamı

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında mücadeleyi değerlendirdi.

İşte Dilmen'in yorumları:

"Kasımpaşa-Beşiktaş magazinsel bir maç. Kasımpaşa'nın çocuğu Abdullah Avcı. Beşiktaş'ın çocuğu Tayfur Havutçu. Sahada Mustafa Pektemek ve Ricardo Quaresma."

"Kim ne derse desin, hangi hakem ne derse desin, Kasımpaşa'nın pozisyonu kırmızı kart değil. Bariz gol şansı falan yok. Atiba değil de Usain Bolt olsa, o topa yetişemez."

"Kasımpaşa'nın golünün öncesinde görüntülerde gördüğümüz Vida'nın pozisyonuna hakem bakmadı, benim futbol aklıma göre pozisyon faul."

'Doğru golcü, doğru santrafor'

"Fenerbahçe'de Semih Şentürk vardı, Beşiktaş'ta da Umut Nayir öyle oldu. Yedekten girdi, profesyonellik anlayışının iyi olduğunu gösterdi. İki golde de ofsayttan kurtulabildiğini gösterdi. Doğru golcü, doğru santrfor."

YORUM YAZ