MENÜ

Rıdvan Dilmen: İzlemeyenler harika bir maç kaçırdılar

Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında oynanan Beşiktaş - Kayserispor karşılaşmasını değerlendirdi. Dilmen, "Maçı izlemeyenler harika bir maç kaçırdılar." dedi.

Rıdvan Dilmen: İzlemeyenler harika bir maç kaçırdılar

Rıdvan Dilmen, Vodafone Arena'da oynanan Beşiktaş - Kayserispor karşılaşmasını NTVSpor'daki 'Yüzde Yüz Futbol' programında değerlendirdi.

Dilmen golsüz biten ilk 45 dakika sonrası şu yorumları yaptı:

Kayseri ofansif bir kadroyla sahaya çıktı. O kadar temposu yüksek maç oldu ki... Kayseri takımı 30-32 dakika Beşiktaş'tan daha üstündü. Bu kadar yüksek eforla oynamak kolay değil. Beşiktaş son paslarda başarılı olamadı. Kötü paslar atıyorlar. Başlamadan biten pozisyonlar oldu. Kora kor maç oluyor. Kayseri'nin bir dezavantajı var. Lawal sert oynayan bir oyuncu ve sarı kartı var."

'Harika bir maç kaçırdılar'

"Kadrolar bir geldi, Beşiktaş ile Kayseri'ye baktım... Şu maçta çok gol pozisyonu olacağını düşünmemen mümkün değil. Kayseri yeni bir takım. Çok önemli oyuncular aldılar. Böyle bir maç bekliyordum açıkçası. Sergen Yalçın sondan birinci de olsa aynı rahatlıktadır. Orta sıralarda vasat bir kadrosu olan takıma Sergen Hoca'yı almayacaksın. Karşı tarafı çok iyi bilen, futbola doymuş bir teknik direktör... 1-1'ken defansif bir orta saha almadı dikkat ederseniz. 2-1'den sonra aldı. Başakşehir'in bir saat önce 3-0 kazanarak maçtan ayrılması konsantrasyonu arttırırken oyuncuları da gerebilir. İki takıma da teşekkür ederiz. Cüneyt Çakır da uzun süredir bu kadar iyi maç yönetmedi. Deplasman takımını ezdirmedi. Gördüğünü çaldı. Aboubakar, her an her şeyi yapabilecek potansiyeli olan bir oyuncu. Cenk bugün de etkili değildi.

Maçı izlemeyenler için şunu söyleyeyim: Harika bir maç kaçırdılar."


Ergin Ataman: Ayrılık kararını 3-5 çapulcu veremez!

Haberin Devamı
YORUM YAZ