MENÜ

Rıdvan Dilmen: Hakemi Jailson kurtardı!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 17. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk oldu. Maçın 31. dakikasında Vedat Muriqi, Rizesporlu Abarhoun ile girdiği hava topu mücadelesi sonrası yer de kaldı ve Fenerbahçeli futbolcular penaltı bekledi. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, tartışmalı pozisyonu değerlendirdi.

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk oldu. Maçın 31. dakikasında Vedat Muriqi, Rizesporlu Abarhoun ile girdiği hava topu mücadelesi sonrası yer de kaldı ve Fenerbahçeli futbolcular penaltı bekledi.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, tartışmalı pozisyonu değerlendirdi.

Jailson'un hakemi de MHK Başkanı Zekeriya Alp'i de kurtardığını ifade eden Rıdvan Dilmen, "Bana göre sana göre bazı penaltı pozisyonları tartışılır. Bazen de konjektöre göre tartışılıyor. Ben gördüğümü söyleyen bir insanım."dedi.

Vedat Muriqi ile Abarhoun arasında yaşanan pozisyonun penaltı olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Bu pozisyonu hiç tartışmadan penaltıyı vereceksin. Marcao'nun saçma sapan yaptığı penaltıdan daha saçma olmasa da gereksin penaltı" dedi.

YORUM YAZ