MENÜ

Rıdvan Dilmen Galatasaray'ın yıldızını öve öve bitiremedi: Hem tecrübe hem klas!

Galatasaray, Süper Lig'in 6. haftasında BB Erzurumspor'a konuk oldu. Sarı-kırmızılılar rakibini deplasmanda 2-1 mağlup ederek kötü gidişata son verdi ve puanını 10'a yükseltti. Galatasaray'ın gollerini 20'de Emre Kılınç, 64'de Radamel Falcao kaydetti. NTV'de Misli.com'un sunduğu '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, BB Erzurumspor - Galatasaray maçını değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, Galatasaray'a galibiyeti getiren golü kaydeden Falcao'yu öve öve bitiremedi.

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, BB Erzurumspor'a konuk oldu. Sarı-kırmızılılar rakibini deplasmanda 2-1 mağlup ederek kötü gidişata son verdi ve puanını 10'a yükseltti.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın gollerini 20'de Emre Kılınç, 64'de Radamel Falcao kaydetti. NTV'de Misli.com'un sunduğu '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, BB Erzurumspor - Galatasaray maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'a galibiyeti getiren golü kaydeden Falcao'yu öve öve bitiremedi.

Galatasaray'ın iyi oynadığında rakip kim olursa olsun golü bulduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Falcao'nun geldiği günden beri en iyi performanslarından birini gördüm. Tecrübe konuştu, attığı gol de onun atabileceği bir goldü. Bir top düşünün uzaydan geliyor. Ofsayta düşmemek için rakip oyuncuya göre kendini ayarladı. Giderken ofsayta düşmüyor ve havada vuracak şekilde avantaj sağlıyor kendine. Ofsayta düşmemesi tecrübe, göğse alış klas, vuruş çok daha klas." dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ