MENÜ

Rıdvan Dilmen: Galatasaray'ın en büyük handikapı...

Galatasaray, Süper Lig'de ilk devrenin son maçını galibiyetle tamamladı. Sarı-kırmızılılar evinde ağırladığı Antalyaspor'u 5-0'lık skorla mağlup ederek puanını 27'ye yükseltti. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ı rakipleriyle kıyasladı ve bu sezon gösterdiği performansı yorumladı.

Süper Lig'de ilk devrenin son maçında evinde Antalyaspor'u konuk eden Galatasaray, 2019'u galibiyetle tamamladı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar evinde ağırladığı Antalyaspor'u 5-0'lık skorla mağlup ederek puanını 27'ye yükseltti.

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ı rakipleriyle kıyasladı ve bu sezon gösterdiği performansı yorumladı.

Galatasaray'ın geçen sezon sergilediği performansı değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Bu sezon şampiyonluk yarışındaki Sivasspor şehir takımı. Hem Fenerbahçe, hem Beşiktaş şampiyonluk adayı. Hem de devre arasında transfer yaparlarsa çok güçlü bir Trabzonspor geliyor." dedi.

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım'ın yedeği olmadığı için beş puan geride olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Trabzonspor'un Abdülkadir Ömür'e ihtiyacı olduğu çok kilitli maçlarda ihtiyacı oldu. Beşiktaş'ın çok sık sakatlıkları oldu. Ama Galatasaray'ın en büyük handikapı Muslera'dan sonra Luyindama daha sonra Babel" dedi.

YORUM YAZ