MENÜ

Rıdvan Dilmen: Galatasaray muazzam oynadı! Çok ciddi fark var

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de 15. haftanın en önemli karşılaşması olan Trabzonspor - Galatasaray mücadelesini değerlendirdi. Galatasaray'ın ilk 20 dakika muazzam oynadığını belirten Dilmen iki takım arasında ciddi fark olduğunu belirtti ve şu ifadeleri kullandı: İki takım arasında hem oyun hem hazırlık anlamında ciddi fark var. Hatta Galatasaray'ın önemli ve klas diyebileceğimiz oyuncular yoktu. Babel yok, kalecisi yok. Okan da hatasız oynadı. Son 15 dakika dışında Galatasaray oyunun hakimiydi. İlk 20 dakika da muazzam oynayan bir Galatasaray vardı.

Rıdvan Dilmen: Galatasaray muazzam oynadı! Çok ciddi fark var

Rıdvan Dilmen'in NTV'deki "Yüzde 100 Futbol" programındaki değerlendirmeleri şu şekilde:

Haberin Devamı

Haftanın kağıt üzerinde en güzel maçı gibi duruyor. Trabzonspor skor olarak Galatasaray ise oyun olarak formda... İlk yarıda iki takım da öne geçebilirdi. Nwakaeme'nin kafa topunu, yavaş gelmesine rağmen Okan harika çıkardı. Birkaç tane Trabzonspor'un karambol pozisyonu var. Galatasaray'ın bu maçta 10 kişi kalmaması lazım. Linnes-Omar değişikliği gelebilir. Omar kötü oynadığı için değil ama kart riski var. İki takım da istim üzerinde... Trabzonspor geçen haftaki Başakşehir'in pozisyonunda... Onlar için bu final maçı gibi gözüküyor. Galatasaray ikinci golü atarsa maçı tamamen koparabilir.

RIDVAN DİLMEN'İN İKİNCİ YARI İÇİN DEĞERLENDİRMELERİ:

Benim favorim maçtan önce Galatasaray'dı. İki takım arasında hem oyun hem hazırlık anlamında ciddi fark var. Hatta Galatasaray'ın önemli ve klas diyebileceğimiz oyuncular yoktu. Babel yok, kalecisi yok. Okan da hatasız oynadı. Son 15 dakika dışında Galatasaray oyunun hakimiydi. İlk 20 dakika da muazzam oynayan bir Galatasaray vardı. Trabzonspor lige iyi başlayamamıştı zaten... Abdullah Avcı'yla pozisyon vermemeye çalışan bir Trabzonspor oluştu ama yine de veriyorlardı pozisyon... Galatasaray 20 metre, 30 metre ters kanada çok güzel paslar attı. Trabzon çok yoruldu. Fatih hoca şimdi "29 yaptım, devre arasında da transfer gelirse çok iyi olur" diye düşünüyordu. Şu an kadroda olan 3-4 futbolcuyu ligin ikinci yarısında yedek görebiliriz.

Haberin Devamı

Galatasaray bu sene deplasmanda daha kompakt oynamaya çalışıyor. Trabzonspor şu anda şampiyonluğa oynayacak kadro kalitesinin çok altında... Son 7-8 haftaya girdiğimizde Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk yarışında olur.

YORUM YAZ