MENÜ

Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Gaziantep FK maçını değerlendirdi!

Galatasaray şampiyonluk yarışında çok kritik bir 2 puan bıraktı. Evinde Gaziantep FK’yla 3-3 berabere kalarak zirve mücadelesinde önemli bir yara alan Galatasaray’da moraller alt üst oldu. Maçın ardından Rıdvan Dilmen, NTV’de yayınlanan %100 Futbol programında karşılaşmaya dair yorumlarda bulundu. Okan Kocuk'un yaşadığı 6 Saniye Kuralı pozisyonuyla ilgili konuşan Rıdvan Dilmen, “O pozisyonu en az 100 kez yakalamazsam adımı değiştiririm" yorumunda bulundu.

Galatasaray, evinde ağırladığı Gaziantep FK karşısında çok kritik puan kaybı yaşadı. Geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor karşısında puan kaybetmesinin ardından galibiyet için sahaya çıkan Sarı - Kırmızılı ekip için işler beklenildiği gibi gitmedi.

Haberin Devamı

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen karşılaşmayı NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi. Fernando Muslera'nın yerine kalede görev alan Okan Kocuk'un yaşadığı pozisyonuyla ilgili konuşan Rıdvan Dilmen pozisyonu kameralar karşısında tekrar ederek, "O pozisyonu en az 100 kez yakalamazsam adımı değiştiririm." sözlerini aktardı.

YORUM YAZ