MENÜ

Rıdvan Dilmen: Galatasaray bunu affetmez

Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup etti. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup ettiği karşılaşmayı NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın şampiyonluk şansını değerlendiren usta yorumcu, 'Bu hafta Trabzonspor, Sivasspor ile oynuyor. Birisi 42, birisi 41 ben de 39'u cebime koydum. Parantez içinde Trabzon'un bir maç eksiği var. En kötü şartlarda bir galibiyet çıkarsa her iki takım adına, ben birisini geçiyorum diyor. Berabere bitmediği anda bu iki takımdan birisini geçiyor. Ben Kadıköy diyorum ama Vodafone Park'ta da Beşiktaş, Trabzonspor ile oynuyor diyor. Öyle bir 5 hafta kazandı ve öyle bir 6. hafta oynayacak ki üstümdekiler kendi aralarında oynuyorlar. Bu fırsatı değerlendirmekte değerlidir. ' yorumunu yaptı.

Sarı - Kırmızılıların istediği kadroyu kuramadığını dile getiren Rıdvan Dilmen, 'Aslında istediği kadroda %100 değil buna da eminim. Limit aşımına uğramamak için Babel gibi bir silahı gitti. Onyekuru'yu almak zorunda kaldı fakat asıl istediği stoperi alamadı. Sol bek problemi sürpriz oldu. Bence o zaman hata yapmıştı. 4 tane sol bekin 2'sini birden feda etti. Aslında klasik sol bek diyebileceğimiz Ömer var. Hesapta olmayan bir sakatlık ve şimdi Emre Taşdemir'i keşke vermeseydim diyor olabilir hoca. Ama yerli oyunculardan da bir fedakarlık yapmayı lazım yerli kuralından ötürü. Böylesi bir fırsatı verdiğiniz zaman, affetmez. Bu şampiyonluklar kolay işler değildir. ' dedi.

YORUM YAZ