MENÜ

Rıdvan Dilmen: Galatasaray bu kumarı oynamak zorundaydı!

Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, evinde ağırladığı Yeni Malatyaspor'u 45. dakikada Adem Büyük'ün kullandığı penaltı golüyle 1-0'lık skorla geçti. Sarı - Kırmızılı ekip aldığı 3 puanla üst üste 6. galibiyetini elde etmiş oldu. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda Yeni Malatyaspor'u 1-0'la geçerek ligde üst üste 6. galibiyetini almış oldu. Sarı - Kırmızılı ekibin golünü 45. dakikada penaltıdan Adem Büyük kaydetti.

Haberin Devamı

Sarı - Kırmızılı ekibin galibiyetini NTV'de değerlendiren Rıdvan Dilmen, 'Kulüp, camia, taraftar bir havaya girmiş durumda ve çok kritik bir maça doğru gidiyorlar. Kaldı ki Galatasaray, Kadıköy'de kaybetmiş olsa dahi şampiyonluk şansı devam edecek durumda. Bu kumarı oynamak zorundaydı. Çünkü sezon başında çok puan kaybetmişti. Bence Fatih Terim bu 6 maçlık serüvenden sonra Kadıköy'de bir puan kötü değildir diye düşünüyordur. Sivas'ı giderim orada yenerim, Trabzon'u kendi sahamda yenerim diye hesabını yapacaktır. Galatasaray'ın buraya gelmesi dahi başarıdır.' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ