MENÜ

Rıdvan Dilmen Galatasaray-Ankaragücü maçını yorumladı

Galatasaray-Ankaragücü maçını usta yorumcu Rıdvan Dilmen yorumladı. Tarihi bir maç izlediklerini belirten Dilmen, ''Sezon başından beri Fatih Terim'in yaptıklarını doğru bulmuyorum ama hoca bu maçta hatalı değildi" dedi.

Rıdvan Dilmen Galatasaray-Ankaragücü maçını yorumladı

Süper Lig’in 15’inci haftasında Galatasaray, sahasında MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelede Galatasaray'ın gollerini 53'üncü dakikada Feghouli ve 83'üncü dakikada penaltıdan Belhanda kaydetti. Konuk Ankaragücü'nün golleri ise 88'inci dakikada penaltıdan İlhan Parlak ve 90+1'inci dakikada Kitsiou'dan geldi. Ünlü futbol adamı Rıdvan Dilmen, 90 dakikayı NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Haberin Devamı

Rıdvan Dilmen'in ilk yarı değerlendirmesi şu şekilde:

Galatasaray'ın Tuzlaspor ve PSG maçlarının ardından ciddi bir şekilde demoralize olduğunu vurgulayan Dilmen, ''Galatasaray, kazanmak zorunda. Falcao'nun yanına Babel'in yanı sıra Feghouli'nin de gelmesi gerekiyor. Hatta Adem de girmeli" dedi.

'Beceriksizlik yaptı orada'

"Galatasaray baskısı devam edecektir. Ankaragücü'nün 'Sürpriz yaptım, puan aldım' demesi için 0-0 yetmez. Puan alması için gol atması gerekiyor. Falcao ile başlamak, o riski almak kolay değil. Hoca, 'Oynayabildiğin kadar oyna' dedi ama 90 dakikayı tamamlayamaz. Falcao bir tane net kafa golü kaçırdı. Beceriksizlik yaptı orada. Falcao, eğer tempo yükselirse maçı tamamlayamayabilir. Kendisine şans yarattı ve denedi"

Haberin Devamı

Rıdvan Dilmen'in maç sonu değerlendirmesi şu şekilde:

"Tarihe geçen bir maç izledik, nadir görülecek maç bu. 2-0 diye geldik, 2-2 olmuş. Rakip 10 kişi. Ligimiz çok tuhaf. Sezon başından beri Fatih Terim'in yaptıklarını doğru bulmuyorum ama hoca bu maçta hatalı değildi"

"Bugün trafiğe kalmamak için 2-0'dan sonra çıkan taraftarlar vardır. Ankaragücü taraftarı üstelik. Skor 2-0! 10 kişi ve Orgill gibi etkili bir silah oyundan atılmış. Sevgili Ankaragücülüler, çoktan maçı kapatıp mücadelenin 2-0 bittiğine inanmışlardır. Bu maçta değişik değişik duygulara kapılırsınız"

"Bence 2-3 hatasına rağmen muazzam bir hakem yönetimi vardı sahada. Penaltılar, penaltıydı... Deplasmanda Marcao'nun pozisyonunu penaltı verebiliyor. Yüreği var"

YORUM YAZ