MENÜ

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçı sonrası çok sert konuştu!

Fenerbahçe, evinde konuk ettiği Yeni Malatyaspor'a 3-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler alınan bu sonuçla tarihinde ilk kez evinde üst üste oynadığı üç maçı da kaybetti. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçı sonrası çok sert konuştu.

Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, evinde konuk ettiği Yeni Malatyaspor'a 3-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler alınan bu sonuçla tarihinde ilk kez evinde üst üste oynadığı üç maçı da kaybetti.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçı sonrası çok sert konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sportif direktör Emre Belözoğlu ve oyunculara çağrı yapan Rıdvan Dilmen, "Burası Fenerbahçe Spor Kulübü. Riskin olabileceği ama kumarın olmayacağı bir kulüp. Şampiyonlukların olmadığı zamanlar oldu. Bugün bakıyoruz; her gün geriye giyen teknik direktör ve futbol takımı." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli futbolcuların uzatmanın 5 dakika olmasına üzüldüklerini iddia eden Rıdvan Dilmen, "Çok acı ama belki de Fenerbahçeli futbolcular 'aman hocam uzatma' demişlerdir. Bu ligde şampiyonluk yarışının en önemli adaylarından biri Fenerbahçe'dir."

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un konsantrasyonunun çok daha fazla olması gerektiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Erol hocanın dördüncü hakemlerle anlaşması mı var oyuncuyu 70'de çıkaracak diye? Ya da kontratında mı var?" diyerek Erol Bulut'u eleştirdi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ