MENÜ

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe ve Galatasaray yaşamıştı, Beşiktaş da yaşıyor!

Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar karşılaşmadan 1-0'lık skorla mağlup ayrılırken oynadığı futbol da tat vermedi ve eleştiri yağmuruna tutuldu. NTV'de Misli.com'un sunduğu '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Gençlerbirliği maçını değerlendirdi. Rıdvan Dilmen ayrıca Beşiktaş'ın kötü gidişatıyla ilgili de yorum yaptı.

Beşiktaş, Vodafone Park'ta Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar karşılaşmadan 1-0'lık skorla mağlup ayrılırken oynadığı futbol da tat vermedi ve eleştiri yağmuruna tutuldu.

Haberin Devamı

NTV'de Misli.com'un sunduğu '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Gençlerbirliği maçını değerlendirdi. Rıdvan Dilmen ayrıca Beşiktaş'ın kötü gidişatıyla ilgili de yorum yaptı.

Beşiktaş'ın kötü gidişatının altında Türk futbolunun temel sebeplerinin yattığını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Şampiyonlar Ligi'nde namağlup çıkarken bunun bir bedeli olacaktı. Eğer doğru politika uygulamazsınız... Eğer bu yıl federasyonun yaptığı uygulamayı geçmişte yapmış olsalardı belki Şampiyonlar Ligi'nde o kadar başarılı olmayacak ya da o şampiyonluklar gelmeyecekti. Ama böylesine de travmatik bir durum olmazdı. Beşiktaş 1903'de kurulmuş büyük bir kulüp. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmadığınız zaman böylesine dramatik bir tablo ile karşı karşıya gelirsiniz." dedi.

Haberin Devamı

Şenol Güneş döneminde ortalaması 3 milyon euro olan oyuncular olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Pepe, Talisca, Medel... Bunun sıkıntısını Galatasaray yaşıyor, yaşayabilir de. Fenerbahçe yaşadı zaten 2 sezondur." dedi.

YORUM YAZ