MENÜ

Rıdvan Dilmen: Feghouli'nin tekme atmasından rahatsızım

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Trabzonspor maçını değerlendirdi. 32. dakikada direkt kırmızı kart gören Feghouli'nin yaptığı hareketin profesyonelliğine yakışmadığının altını çizen Dilmen, "Feghouli'nin yaptığı hareket profesyonelliğine yakışmadı. Tekme atmasından rahatsızım. Canı acıdı ama yapmaması lazım" dedi. Hakem yorumu yapmacağını belirten Dilmen, “Hakem yorumu yapmayacağım çünkü maçta hakem yok. İki kritik kararı da VAR verdi.” diye konuştu.

Rıdvan Dilmen: Feghouli'nin tekme atmasından rahatsızım

Süper Lig’in 30. haftasında Galatasaray sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Mücadelenin ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. 90 dakikayı NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol'da değerlendiren Rıdvan Dilmen, hakem yorumu yapmacağını belirtti ve "Penaltının yorumunu yapmayacağım! Maçta hakem yok! Kırmızı kartı hakem görmüyor, penaltıyı hakem görmüyor! İki pozisyon var, ikisini de VAR hakemi görüyor. Ali Palabıyık iyi maç yönetiyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaraylı oyuncuların çok gergin olduğunu vurgulayan usta yorumcu, 32. dakikada kırmızı kart gören Feghouli hakkında da konuştu.

Cezayirli yıldızın yaptığı hareketten rahatsız olduğunu belirten Dilmen, "Feghouli'nin yaptığı hareket profesyonelliğine yakışmadı. Canı acıdı ama yapmaması lazım" dedi.

YORUM YAZ