MENÜ

Rıdvan Dilmen Fatih Terim'e verilen cezayı yorumladı: Talimat mı alıyorlar?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fatih Karagümrük maçında hakeme yönelik itirazları nedeniyle PFDK'dan 5 maç men cezası aldı. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fatih Terim'e verilen cezayı yorumladı.

PFDK kararları açıklandı... Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fatih Karagümrük maçında hakeme yönelik itirazları nedeniyle 5 maç men cezası aldı.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fatih Terim'e verilen cezayı yorumladı.

Fatih Terim'in aldığı cezayla ilgili konuşan Rıdvan Dilmen, "Raporda ne yazıyordur, bilmem ama kurallar ne diyorsa o uygulanmıştır diye düşünüyorum. Disiplin kurulu üyeleri akşam kafalarını yastığa rahat koyuyorsa bana ne..." dedi.

Fatih Terim'e tedbirlere uymadığı için verilen cezayla ilgili konuşan Rıdvan Dilmen, "Ceza yiyen teknik direktör protokole gidiyor. Fatih Terim de protokole gitti. O da 'ben test olmayan yerdeydim, ben test oldum geldim' dediğin zaman ceza 2'ye indirir zaten." dedi.

Gözlemci raporlarının değiştiğini gözlemlediğini ifade eden Rıdvan Dilmen, "Eğer kurullar hala kalabiliyorsa orada... Talimat mı alıyorlar ne yapıyorlar? Önemli olan bu maçın temsilci raporları değişti mi, değişmedi mi?" dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ