MENÜ

Rıdvan Dilmen Fatih Terim yorumu: Doğru bulmuyorum!

Galatasaray, Süper Lig'in 4. hafta maçında Kasımpaşa'ya konuk oldu. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Galatasaray 1-0 kaybetti. Maçın son anlarında uzatmaları az bulan Fatih Terim sinirlenerek sahayı terk etti. NTV'de Misli.com'un sunduğu '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fatih Terim'in tepkisini ve itirazını yorumladı.

Süper Lig'in 4. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup oldu. Maçın son anlarında uzatmaları az bulan Fatih Terim sinirlenerek sahayı terk etti.

Haberin Devamı

NTV'de Misli.com'un sunduğu '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fatih Terim'in tepkisini ve itirazını yorumladı.

Hakem Cüneyt Çakır'ın maç sonunda konuşulmadığını ifade eden Rıdvan Dilmen, Fatih Terim'in hakeme uzatma süresiyle ilgili verdiği tepkiyi haklı bulduğunu ifade etti.

Kasımpaşa - Galatasaray maçında uzatmaları en az 7 dakika beklediğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Fatih Terim'in tepkisi doğru ama o kadar tecrübeli teknik direktörün içeri girmesi bence yanlış. Oynanan oyunda baktığımız zaman Fatih Terim'in de bir hatası vardır muhakkak. Düzelir mi, düzelir. Fatih Terim'in kredisi var" dedi.

YORUM YAZ