MENÜ

Rıdvan Dilmen yorumladı: Muriç mi Sörloth mu?

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan Futbol Net programında gündemi değerlendirdi. Dilmen, Süper Lig'de çok kıyaslaması yapılan Vedat Muriç mi? Alexander Sörloth mu? sorusunu da yorumladı.

Rıdvan Dilmen, futbol gündemini NTV'de yorumlarken, Vedat Muriç mi ? Alexander Sörloth mu? kıyaslamasını da değerlendirdi.

Haberin Devamı

İki oyuncununda benzerlikleri olduğunu dile getiren Rıdvan Dilmen, 'Aslında benzer oyuncular. Tercih yapmak çok doğru değil. Şimdi Vedat Muriç'in arkasından gelip orta yapacak oyuncu var mı fazla? İçeriye giren Rodrigues. Aynı şeyleri Sörloth için diyemem. Top gelebiliyor. Kafa voleybolu oynayabiliyorlar zaman zaman. Ama şunu söyleyebilirim. İki oyuncuda büyük gelişim kaydediyor. Yaşları da gelişime çok açık. Futbolcunun en iyi dönemi 27-29'dur. Sezon başındaki Sörloth ile geçen yılki Vedat Muriç arasında çok fark var. ' yorumunu yaptı.

Hangisine en fazla golü attırırdın? sorusuna ise Rıdvan Dilmen, 'Biraz fazla egoizm olacak. En az 20 tane çarptırırdım. Tevazu değil, biraz şımarıklık yaptım.' dedi.

YORUM YAZ